Polar Seafood er Grønlands største privatejede virksomhed med milliardsalg af fisk og skaldyr over hele verden. Det startede med et samarbejde på ’vores hjemmebane’ om formidling til medarbejderne i de professionelle køkkener, og har nu bredt sig til meget tillidsfulde opgaveløsninger for koncernen.
BÆREDYGTIGHED PÅ BORDET
FISH & TIPS. Det er lige hvad, det er. Det er en kombination af viden og inspiration til køkkenfolk om aktuelle emner. Her er det 28 sider med opskriften på bæredygtige valg af fisk og skaldyr til kantiner og restauranter. Appetitligt fotograferet af Torben Hjulmand fra Moment Studio.
NYHEDER OG HELE SORTIMENTET PÅ BORDET
Årets nyheder folder sig i bogstaveligste forstand ud som dækkeserviet, mens det komplette sortiment for produkter på køl og dybfrost præsenteres i brugervenlige, inspirerende kataloger.
FORMIDLING PÅ HVER SIN MÅDE
En udgave af FISH & TIPS på tur rundt til nogle af Polar Seafoods kunder, på lakseskole og i køkkenet med nyheder. Fordi vi ved, at køkkenfolk søger inspiration hos køkkenfolk og gennem flotte fotos. Men somme tider kan sigende infographics kommunikere bedre end flotte fotos – f.eks. når kravene til hygiejne hos Polar Seafoods til lands og til vands skal formidles.
NOGET AT VÆRE STOLT AF
2-3 gange om året modtager de mere end 1.000 medarbejdere i Polar Seafood ’THE POLAR CIRCLE’, der på dansk og grønlandsk fortæller små og store historier fra en virksomhed, der bygger på noget så værdifuldt som ’respekt’. Respekt for det grønlandske samfund, man er en del af. Og respekt for de fantastiske ressourcer, de arktiske fisk og skaldyr udgør. ’THE POLAR CIRCLE’ er et medarbejderblad, hvor vi bidrager med tekster og layout.
VORES INDSATS
Grafisk design / Idé, koncept og disposition / Reportager og tekst / Koncerntekster / Illustrationer